Møt oss på Smartgridkonferansen 2021!

Vi er til stede under Smartgridkonferansen 15. – 16. september for å snakke om proaktiv drift av strømnettet. Du finner oss på stand 4 i utstillerhallen på Clarion Hotel & Congress ved Gardermoen.

Les mer

BKK Nett velger ANSO: Ny millionavtale for SafeBase

SafeBase har inngått en avtale verdt inntil 58 millioner med BKK Nett om Avansert Nettstasjonsovervåking. Nettselskapet får dermed digitalisert lavspentnettet – en sentral del av nettet som vanligvis gir lite data – slik at de har full oversikt, kan drifte mer effektivt, og levere enda bedre tjenester til kundene sine.

Les mer

Hvordan påvirker elektriske ferger og busser nettstasjonene dine?

Det grønne skiftet bringer med seg nye storforbrukere av effekt, som el-ferger og el-busser. Nye uregulerte produsenter gir også nye utfordringer. Elektrifiseringen av samfunnet kan føre til overharmonisk støy på nettstasjonen, som reduserer levetiden betraktelig. Vi viser hvordan du bruker SafeMon til å følge med på overharmonisk støy – og hvilke tiltak du burde iverksette.

Les mer

SafeBase-leveranse til Norges første offgrid mobil-site med 100 % fornybar energi

Det vernede området rundt turistperlen Trollstigen har endelig fått mobildekning. På toppen av fjellet har Telia gjort det umulige – bygget en basestasjon som driftes av sol- og vindenergi, uten dieselaggregat-back-up. Med en så avsidesliggende plassering er fjernovervåking helt avgjørende for driften. Det sørger vår telekom-tilpassede SmartSite-løsning for.

Les mer

Vekst på alle områder i 2020 – enda bedre leveranse i 2021

Annerledesåret 2020 har vært et år for satsing og vekst i SafeBase. Når vi sammen med CEO Lars Erik Gjervan og COO Jan Ødegård oppsummerer året og ser fremover er stikkordene stødig vekst, rask funksjonsutrulling, nye markeder og stadig bedre operativ beslutningsstøtte for kundene våre.

Les mer

Vi lanserer NSO til lavere månedlige kostnader

Noen nettstasjoner er mer kritiske enn andre. Det er langt mer kritisk om maskinene stopper hos store industrivirksomheter, enn at lysene slukkes i et lite hyttefelt. Noen av våre kunder har derfor etterspurt en mindre avansert løsning for nettstasjonsovervåking til mindre kritiske stasjoner, som vi nå har gleden av å tilby.

Les mer

Ny prismodell på SafeMon Avansert Nettstasjonsovervåking

Til nå har SafeMon Avansert Nettstasjonsovervåking (ANSO) vært solgt med en fastpris + månedlig abonnement. Noen av våre kunder har etterspurt en modell der vi bygger inn abonnementskostnadene i enhetsprisen. For mange vil dette forenkle regnskapsføringen, og dermed redusere administrasjonskostnadene.

Les mer