SafeMon Telecom

Mer kontroll – bedre nett

SafeMon gir deg overvåking og feilvarsling i sanntid. Vi samler alle de ulike datakildene dine på ett sted – visualisert i et brukervennlig og rollestyrt dashboard.

Last ned gratis whitepaper

SmartSite er vår skreddersydde løsning for telekombransjen, som gir deg fjerntilgang til sitene 24/7. Les mer om hvordan løsningen fungerer ved å laste ned whitepaperet – vi sender det til deg på e-post!
Whitepaperet er på engelsk.

Whitepaper nedlastinger SmartSite

Vi tar hånd om alt

Vår utstrakte kunnskap fra telekommunikasjonsbransjen gjør at vi raskt identifiserer hvilken informasjon som er støy – og hvilken informasjon som er forretningskritisk.

Vi håndterer hele verdikjeden og sørger for datainnsamling fra alle systemer, transport av data, prosessering og visualisering.

Tre ansatte står i åpent landskap og diskuterer teknologi for telecom-bransjen.

Maskinlæring

SafeMon forholder seg ikke bare til kjente feil; SafeMon lærer hele tiden og kan se mønster for å forutsi fremtidige feil og trender.

Nærbilde av en sensor som er utviklet av SafeBase. Farger i bildet: Grønn og oransj.

Proaktiv drift av nettet

Som hyllevare har plattformen det aller meste du trenger, og vi ruller også ut nye funksjoner hver eneste uke. Du har tilgang til SafeMon som en tjeneste, altså under SaaS-prinsippet, og vil dermed fortløpende få nye og utvidede funksjoner.

To mannlige utviklere i SafeBase sitter foran en skjerm, der de jobber med SafeMon Nettnytte.