Whitepaper og brosjyrer

Fordyp deg i teknologien bak SafeMon og våre tjenester for energi- og telekombransjen ved å laste ned gratis materiell. På denne siden finner du alle whitepapere/brosjyrer og flyere samlet på ett sted.

En kvinne og en mann ser på et dokument sammen. De sitter på møterommet i SafeBase sine lokaler.

SafeMon Linje- og kabelovervåking

Fordyp deg i forskningen bak dagens konservative maksgrenser for overføringskapasitet på linjer og kabler, og lær mer om hvordan SafeMon Linje- og kabelovervåking bidrar til å utnytte den reelle kapasiteten i dette whitepaperet.

Whitepaper nedlastinger LKO

Avansert Nettstasjonsovervåking

Avansert nettstasjonsovervåking i SafeMon gir deg innsikt, kontroll og oversikt i komplisert infrastruktur. Les mer om hvordan løsningen fungerer ved å laste ned whitepaperet – vi sender det til deg på e-post!

Whitepaper nedlastinger ANSO

Mockup av whitepaper for SafeMon Linje- og kabelovervåking. Bilde

Nettnytte

Nettnytte gir deg full innsikt i det elektriske nettet slik at du kan utnytte kapasitet, sikre bedre leveransekvalitet og gjøre riktige investeringer. Det kaller vi proaktiv drift. Les mer om hvordan løsningen fungerer ved å laste ned whitepaperet – vi sender det til deg på e-post!

Whitepaper nedlastinger Nettnytte

Nettnytte

SmartSite Telecom

SmartSite er vår skreddersydde løsning for telekombransjen, som gir deg fjerntilgang til sitene 24/7. Les mer om hvordan løsningen fungerer ved å laste ned whitepaperet – vi sender det til deg på e-post!
Whitepaperet er på engelsk.

Whitepaper nedlastinger SmartSite