Webinarserie – Operasjonell intelligens i kraftnettet

Å måle er å vite, og jo mer du vet jo bedre beslutninger kan du ta. Vi gjennomfører en serie med webinarer om SafeMon og innsamling, tolkning og presentering av data fra kraftnettet.

Akkurat nå har vi en liten sendepause der vi planlegger nye temaer. I mellomtiden kan du se de fem første webinarene i serien på nytt, lengre ned på siden.

webinar

Hvem er webinarene for?

Webinarene er for deg som jobber i et nettselskap eller med leveransekvalitet på et nett.

Man doing smart meter insights. Picture

Dato for webinarene

Vi satser på å holde webinarer omtrent annenhver uke.

Denne siden oppdateres kontinuerlig med dato for kommende webinarer, i tillegg til at vi legger ut tidligere webinarer her som du kan se på nytt. Vi vil gjerne høre hva du er interessert i! Send oss problemstillinger, teamer, spesifikke rapporter eller muligheter i SafeMon som du ønsker å høre mer om.

nye webinarer

Frode Johansen

Leveranseansvarlig Energi

Frode har mange års erfaring fra kraftbransjen og har lagt flere titalls tusen timer inn i å skreddersy SafeMon for dere som jobber med leveransekvalitet i nettselskap. Med kombinert kunnskap om både teknologi og kraftbransjen vet han hvilke utfordringer nettselskapene kjenner på – og hvordan du kan møte dem.

frode johansen

Odd Jostein Svendsli

Direktør for salg og marked

Odd Jostein er vår førstelinjekontakt med markedet. Han brenner for kunstig intelligens, maskinlæring og IoT – men bare når det løser konkrete problemer og utgjør en forskjell. Han har erfaring fra en rekke teknologiselskaper og ser frem til å snakke løsninger om du presenterer utfordringer.

odd jostein svendsli

Tidligere webinarer