Fra data til driftsfordel

Jo flere punkter og steder du måler fra jo bedre. SafeMon er laget for å få mest mulig ut av data fra komplisert infrastruktur spredt over store geografiske områder.

I SafeMon kan du grave deg ned i data akkurat slik du vil. Du kan også sette opp alarmer og varsler, slik at data fra infrastrukturen din hele tiden bidrar til at du øker kvaliteten på leveransen din.

Brukseksempler

Her kan du både lese om og se videoer der teknologien vår brukes til å løse problemstillinger hos nettselskapene i energisektoren.

For å si ja til en utbygging av nettstasjonen bør du vite om det er ledig kapasitet i den – eller ikke. Les hvordan vi bruker belastningsrapporten her.
Slik bruker vi NSO og AMS-data til å prikkskyte jordfeil – og drive ansvarlig jordfeilovervåking.

Målet vårt er 100% SafeMon-dekning fordi vi ser at sanntidsdata fra våre nettstasjoner er helt avgjørende for å kunne oppnå en framtidsrettet og effektiv drift av nettet.

Jan Olav Opheim, energiingeniør hos Voss Energi

Data som beslutningsstøtte

Det er viktig for oss at det er riktig data som visualiseres. Brukere på ulike nivå skal ha tilgang til informasjon som tilfører faktisk verdi i hverdagen – fra tekniker til toppleder.

SafeMon-dashboardet visualiserer kompleks data som enkel beslutningsstøtte. All data du samler inn, og all data du ikke samler inn ennå, kan visualiseres. På ett sted.

Bruksfordeler i SafeMon

(Trykk på en av punktene under for å se videosnutt)

  • Drag ‘n drop: Enkel endring av graftyper
  • Lagre funn og analyser: Legg inn kommentarer og markører på datapunkter
  • Fordypning: Zoom inn på tidsserier med umiddelbar respons
  • Interaktivitet: Markører flyttes likt i modulene i dashboardet
  • Hastighet: Rask innlasting av alle grafer og data
  • Skreddersøm: Administrer roller og brukernivåer selv
  • Dataintegritet: Potensielle feilkilder indikeres eller rettes

SafeMon – for alle industrier

SafeMon kan brukes av hvem som helst for å gjøre nytte av driftsdata. SafeMon er det riktige verktøyet for beslutningsstøtte uansett om du jobber med hogst, havbruk, eiendom, vær, fintech, medtech, energi, trafikk, telekommunikasjon, IT eller annen industri.

SafeMon:
For meningsfull beslutningsstøtte
og operasjonell intelligens.