SafeMon Energy

Du trenger aldri tvile på tilstanden til energinettet igjen. Med SafeMon kan du være trygg på at du alltid har full kontroll.

Vil du jobbe smartere enn myndighetene krever? I SafeMon har du nøkkelferdig NSO etter REN 6025. Les mer om Avansert Nettstasjonsovervåkning (ANSO) i SafeMon.

Dame som jobber med avansert nettstasjonsovervåking i SafeMon. Bilde.

Vi tar hånd om alt fra datainnsamling til lagring,
tolkning og visualisering

– så kan du konsentrere deg om å hele tiden øke leveransekvaliteten.

Alt kan måles – og alle målinger er data

Hos oss er din data trygg og alltid enkelt tilgjengelig. Vår plattform har bunnsolid datasikkerhet, er åpen for integrering med andre systemer og laget for at du aldri skal gå glipp av en viktig hendelse.

«I Tensio har vi tilgang på veldig mye data og det er viktig for oss å eie dem selv. SafeBase skal hjelpe oss med tallknusingen som skjer etter at dataene er samlet inn, og med dem på laget er vi trygge på at sikkerheten rundt informasjonen blir ivaretatt.»

Rolf Hilstad, senior prosjektleder i Tensio

SafeMon SensorHub

SafeMon støtter allerede alle disse instrumentene – og vi legger enkelt til støtte for et hvilket som helst annet instrument du foretrekker:

Trådløse sensorer

Vi leverer trådløse og batteridrevne sensorer med lang levetid, som kobler seg automatisk opp til SafeMon. Sensorene er små, praktiske og spesielt utviklet for industriell bruk.

trådløse sensorer