24. okt 2022

Utvikler Erlend: — Lært mer i SafeBase enn på hele studiet

SafeBase er i en spennende fase der vi styrker teamet med nye kolleger. Samtidig rekrutterer vi fra egne rekker – for et år siden startet utvikler Erlend Høyland sin prøveperiode. 1. november blir han offisielt fast ansatt som DevOps fullstack-utvikler.

— Jeg har lært mer om utvikling på ett år i SafeBase enn gjennom hele utdanningen min, sier Erlend.

Som mange av de unge utviklerne som starter her, gikk turen innom Experis etter endt utdanning innen informatikk. Erlend jobbet hos Experis i ca. et år før han startet i SafeBase.

Datasikkerhet aktuelt

Han trer nå inn i fast stilling som fullstack-utvikler, og skal arbeide med både frontend-utvikling og Java. Han har erfaring med å visualisere data i hele SafeMon-porteføljen.

— Akkurat nå jobber jeg hovedsakelig på Smartgrid-applikasjonene. Det er viktig å være nøyaktig i arbeidet siden vi visualiserer samfunnskritisk data for kundene våre. Slurv kan i verste fall føre til at feil eller uviktig informasjon vises.

— Verdenssituasjonen har også gjort datasikkerhet svært dagsaktuelt igjen. Sikkerhet blir et viktig fokusområde for SafeBase i tiden fremover, og vi skal øke ekspertisen vår ytterligere innenfor feltet. Dette er noe jeg ser frem til å få mer erfaring med.

Anbefaler andre å søke

Erlend anbefaler alle som er glad i utvikling og som er løsningsorienterte – og ønsker å forbedre seg innen faget – å søke seg til SafeBase.

— Jeg trives utrolig godt i SafeBase. Som ny i faget er det lav terskel for å spørre de mer erfarne kollegene om råd og hjelp, samtidig som man får mye spillerom til å finne sin egen metode. Det er et godt arbeidsmiljø med trivelige folk.

Vi ønsker Erlend velkommen som fast medlem av teamet!