26. mai 2023

SafeBase inn som sponsor for Revolve NTNU

SafeBase har inngått en sponsoravtale med studentorganisasjonen Revolve ved NTNU.

Revolve består av rundt seksti studenter som hvert år designer, utvikler og bygger en fullskala racerbil som deltar i internasjonale konkurranser blant ingeniørstudenter.

— Opptil 50 % av studentene i Revolve NTNU ender opp i arbeid hos en av sponsorene etter endt studie. Dette er ikke organisasjonen for de som vil ha best mulig karakterer; men for de som vil bruke kunnskapen i praksis og komme tett på arbeidslivet.

Det sier økonomistudent Gaute Ratvik fra Revolve NTNU.

Avhengig av støtte fra næringslivet

Noen selskaper sponser studentene med fysiske komponenter og deler de trenger til å bygge racerbilen. På denne tiden av året er bilen ferdig bygget og i testfasen frem mot sommerens konkurranser.

— Vi trenger finansielle sponsorer slik som SafeBase for å kunne delta på konkurransene. De sponsede bildelene kommer godt med, men det koster også penger å reise og frakte bilen, for eksempel. Så vi er helt avhengig av selskaper som SafeBase.

Stimulerer aktiviteten i Trondheim

Som en av hovedsponsorene til studentorganisasjonen får SafeBase et sterkere fotfeste blant byens ferske ingeniører.

— Avtalen handler selvsagt litt om rekruttering for vår del, men også om å bidra til å holde kunnskap og kompetanse i byen, og stimulere aktiviteten i Trøndelag. Vi er et trøndersk selskap som bruker lokale partnere og underleverandører der vi kan; for oss er det et naturlig steg å gå inn som sponsor i en av de dyktige studentorganisasjonene, sier Lars Erik Gjervan, administrerende direktør i SafeBase.