Vi vokser videre – for å levere enda mer

For å levere enda mer funksjonalitet i et høyere tempo, har vi nå utvidet teamet med tre nye ansatte. Nyansettelsene gjøres i en tid med merkbar økning i oppdragsmengden.

— Kundene vi allerede har, kommer til å få ny funksjonalitet raskere. Nå får vi også kapasitet til å drive mer forskning på funksjonalitet vi mener kundene våre trenger, men som vi enda ikke har fått bestilling på. Det kommer nok til å åpne noen nye dører, innleder administrerende direktør, Lars Erik.

Les også: SafeBase vokser og styrker teamet på maskinlæring

Han sier at produksjonskapasiteten nå øker.
Vi har først og fremst fått inn programmeringskapasitet i denne omgangen med ansettelser.

Samtidig påpeker Lars Erik at SafeBase skal ha en jevn og bærekraftig utvikling.
— Vi har en strategi om å vokse med 25 % i året, både når det gjelder omsetning og antall ansatte. Snart skal vi også inn i enda større lokaler for å få plass til flere dyktige folk.

Dette er de tre siste tilskuddene i SafeBase:


Michael Mellemseter

Dataingeniør med utviklingserfaring som liker å jobbe både front end og back end.

— Jeg har spesielt fått interessen for frontend-arbeid etter at jeg kom hit til SafeBase. Jobben vi gjør her for å gjøre informasjon tilgjengelig og nyttig for kundene er veldig interessant i et utviklerperspektiv. For tiden jobber jeg med å lage nye filtreringsmuligheter i telekommunikasjonsversjonen av SafeMon.


Morten Svedjan Dahl

Som tidligere informatikk-student har Morten forståelsen for både tall og beregninger på plass. Front end-arbeid er spesielt interessant for ham også.

— Jeg har interesse for både selve front end-utviklingen, og i tillegg for design og brukeropplevelse. Det er utrolig interessant å komme inn i SafeBase, se hvor mye data som blir behandlet for kundene, og ikke minst mulighetene som ligger i å tilføre disse dataene merverdi, sier Morten.


Patrick Thorkildsen

Dataingeniør Patrick er full stack-utvikler med forkjærlighet for arbeid i back end.

— Selv om jeg synes back end-arbeid er aller mest interessant, setter jeg stor pris på allsidigheten man får vise her i SafeBase. At vi kan jobbe med hele livsløpet til løsningene vi leverer til kundene, er motiverende og lærerikt. For tiden jobber jeg både med endringer på eksisterende funksjonalitet, og utvikling av splitter nye funksjoner i SafeMon – i tillegg til support inn mot kunder.


Vi ønsker Patrick, Morten og Michael velkommen til SafeBase – og gleder oss til å rulle ut nye funksjoner til dere!

Les også: Vekst på alle områder i 2020 – enda bedre leveranse i 2021