05. okt 2022

Vi oppskalerer: I forkant av fremtidige behov

I SafeBase foretrekker vi å være i forkant av utfordringene. Derfor har vi, på grunn av flere nye kunder og et kontinuerlig behov for å oppdatere funksjonalitet i programvarene, styrket teamet med to dyktige kolleger. Møt vår nye CCO Rune Jøraandstad og utvikler Jonas Bergkvist Melå!

Det tar tid å tilegne seg ekspertise om teknologien vår og domenekunnskap om bransjene vi leverer til. Derfor må vi hele tiden være i forkant, for å gi kundene solide løsninger som sikrer proaktiv drift.

—  Vi skal alltid være klare og ha nok eksperter parat til å håndtere kundenes utfordringer når de kommer til oss – enten det er om tre måneder eller om tre år, sier Lars Erik Gjervan, administrerende direktør i SafeBase.

Henter kompetanse fra Q-Free

Rune Jøraandstad er ansatt som CCO og skal jobbe med oppfølging av kunder og den kommersielle delen av driften vår. Rune kommer fra en lang karriere i teknologiselskapet Q-Free, og ser frem til å starte i det han mener er en svært spennende bransje.

— Vi ser at det stadig økende behovet for mer strøm er en global trend, og at løsningene ikke nødvendigvis ligger bare i utbygging eller økt strømproduksjon basert på vannkraft. Samfunnet må se til mulighetene for å øke kapasiteten i det eksisterende nettet, i kombinasjon med alternative produksjonsmåter, lagring og fleksibilitet, sier Jøraandstad.

Utvikler Jonas Bergkvist Melå

Jonas har fullført høyere utdanning og gjennomgått Experis Academy sitt Graduate Program, der unge talenter videreutvikler seg. Her tilegnet han seg dybdekunnskap om programmering som er viktig for SafeBase.

— Siden april har jeg jobbet som frontend-utvikler, og etter hvert som jeg lærer mer om applikasjonene og teknologien får jeg jobbe mer med backend, sier Jonas, som synes det er svært spennende å visualisere samfunnskritisk data.

— Jeg trives med at vi ikke er et stort konsern. Det er høyere under taket for å komme med meninger og innspill som nyansatt.

Vi ønsker Rune og Jonas velkommen i SafeBase-teamet!