30. mar 2020

Produksjon av SensorHuber

Høy etterspørsel, kombinert med delemangel i Kina, har gjort at det ikke har vært mulig å få tak i vår SensorHub den siste tiden. Takket være godt samarbeid med en av våre kunder, kan vi nå møte noe av etterspørselen.

For å komme i gang med datainnsamlingen trenger våre kunder en hub som samler inn data fra sensorikk før den sendes videre til SafeMon eller andre systemer.

På grunn av forsinkede leveranser på noen av delene som blir produsert i Kina har vi ikke vært i stand til å møte behovet fra våre kunder i en kort periode. 

Takket være velviljen til en av våre kunder som tidligere har kjøpt et større parti kan vi nå levere SafeMon SensorHub igjen.

— Kunden har planlagt å installere SensorHubene etter at neste leveranse fra produsenten kommer. Vi har derfor spurt om disse kan gjøres tilgjengelig for andre kunder, og det har de sagt seg villig til. Det er flott at vi har så løsningsorienterte kunder som strekker ut en hjelpende hånd når vi trenger det, sier direktør for salg og marked i SafeBase, Odd Jostein Svendsli.

En ny produksjonsserie er forventet inn i løpet av noen få uker, og så vil vi være tilbake i en normal leveransesituasjon i løpet av sommeren.

Om du ønsker å sikre deg en av SensorHubene som nå er tilgjengelig, oppfordrer vi til å ta kontakt så snart som mulig.