29. aug 2022

Lanserer nyhet og gratis demo på Smartgridkonferansen

I år er vi stolt hovedsponsor av Smartgridkonferansen, som går av stabelen på Hell 13. og 14. september. Her får du en smakebit på hva du kan forvente av oss. Hint: Vi lanserer en svært spennende nyhet innen linjeovervåking!

Vi viser hvordan vi gir deg verdikjedeovervåking fra A til Å, for alle selskaper som sitter på geografisk spredt infrastruktur. For energibransjen er applikasjonsporteføljen komplett – fra AMS til høyspent.

Du finner standen vår under årets Smartgridkonferanse ved inngangen til konferansesalen. Stopp gjerne innom for en titt på teknologien, en prat – eller kanskje en donut? Vi feirer nemlig lanseringen av en ny sensor for linjeovervåking; PowerDonut 4!

Sensoren og den nøye utprøvde programvaren vår gir deg innsikt i linjekapasiteten i sanntid – slik at du kan ta informerte beslutninger om strømoverføring.

Vi stiller ut flere typer sensorer og demonstrerer gladelig teknologien for deg. For utvalgte personer som er spesielt interessert deler vi ut gratis demo av programvaren og SensorHuben, som du kan teste på egen infrastruktur.

Og finner du ikke en løsning for akkurat ditt behov? Utfordre oss gjerne – det er kundene som bestemmer funksjonalitet og utvikling hos oss!