Jobb smartere enn det myndighetene krever.

Last ned whitepaper

Avansert nettstasjonsovervåking (ANSO) i SafeMon gir deg innsikt, kontroll og oversikt i komplisert infrastruktur. Les mer om hvordan løsningen fungerer ved å laste ned whitepaperet – vi sender det til deg på e-post!

Whitepaper nedlastinger ANSO

Mockup av whitepaper for SafeMon ANSO. Bilde

Hva er Avansert Nettstasjonsovervåkning?

Avansert Nettstasjonsovervåkning er en videreføring av ordinær nettstasjonsovervåkning (NSO). ANSO gir merverdi for de driftskritiske nettstasjonene, som for eksempel server industrikunder med krevende last og høye avbruddskostnader. Mellom 20-50 % av de 140 000 nettstasjonene i Norge kan ha forretningsmessig nytte av ANSO.

Nærbilde av en sensor som er utviklet av SafeBase. Farger i bildet: Grønn og oransj.

Øk levetiden på transformator

I SafeMon får du tilgang til data fra nettstasjonen på en meningsfull måte, som gjør at du kan øke levetiden på egen infrastruktur. Avansert Nettstasjonsovervåkning gir deg kontroll, innsikt og oversikt over alt fra belastningen på nettstasjonen, kvaliteten på strømmen som trekkes inn – og alt annet som kan måles av en sensor.

Illustrasjon av brukergrensesnittet i SafeMon Nettstasjonsovervåking. Bildet viser en PC og mobil-skjerm.

NSO

Vi leverer nøkkelferdig NSO, eller Enkel Nettstasjonsovervåking som vi kaller det. ENSO gjøres gjennom AMS-systemet, og sørger for at du drifter i henhold til myndighetskravene.

SafeMon har nå støtte for både ANSO og ENSO, sammenstilt i ett og samme dashbord.

trådløse sensorer

Du må ha innsikt i alle deler av nettet for å ta riktige beslutninger. Gjøre riktige investeringer. Oppnå besparelser der du kan.

Å måle er å vite.

NSO
Overvåking av nettstasjoner iht. nettselskapenes krav og anbefalinger. Jobb smartere enn det myndighetene krever med beslutningsstøtte for lengre levetid og bedre driftssikkerhet i distribusjonsnettet.

Les mer
Nettnytte
Finn problemene før de oppstår og vær ett skritt foran utfordringene. SafeMon Nettnytte maksimerer     
utbytte av data og hendelser fra AMS-målere i distribusjonsnettet.     

Les mer
AMS Drift
Finner årsaken bak avvik i innsamling av AMS måledata og avregning. SafeMon AMS Drift overvåker alle målepunkter – og kontrollerer at alle målerne og kommunikasjonsnett fungerer.

Les mer
Linje- og kabelovervåking
Reduserer flaskehalsene i strømnettet ved å overvåke hva den reelle overføringskapasiteten er, slik at du kan overføre mer energi uten risiko.


Les mer
SmartSite
Fjernstyrt tilstedeværelse på anlegg og større teknisk infrastruktur. Proaktiv drift som gir forutsigbarhet og redusert behov for feltoppdrag.


Les mer